Aanmelden

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Aanmelden gaat snel en gemakkelijk door een gratis telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen via onderstaande afspraakplanner. Mocht je al een verwijsbrief hebben gekregen van jouw huisarts, dan kun je die erbij houden. In dit gesprek van ongeveer 15 minuten staan we o.a. stil bij jouw klachten en hulpvraag. Besluiten we na dit gesprek om samen verder te gaan? Dan zal er een intakegesprek volgen in de praktijk in Tilburg. 

Wachtlijst

Op dit moment geldt er een intakestop wanneer u bent verzekerd bij Menzis, VGZ of CZ. Wanneer u bij een van deze verzekeraars bent verzekerd en geholpen wilt worden binnen de vergoede zorg, dan kunt u zich inschrijven op de wachtlijst. U ontvangt dan automatisch bericht zodra er weer nieuwe intakes kunnen worden gepland.

Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst

Verwijzers

Bent u huisarts of POH-GGZ en wilt u graag een cliënt naar mij verwijzen binnen de vergoede zorg? Dan kan onderstaande informatie u helpen om te bepalen of cliënt bij mij op de juiste plek is:

  • Binnen de vergoede zorg werk ik uitsluitend in de Basis GGZ
  • Behandeling wordt volledig vergoed wanneer sprake is van een vergoede DSM-diagnose. Cliënten betalen wel altijd het eigen risico (elk jaar opnieuw). Relatieproblemen, aanpassingsstoornissen, burn-out en specifieke fobieën worden niet vergoed. Voor Menzis, VGZ en CZ verzekerden geldt op dit moment helaas een aanmeldstop binnen de vergoede zorg
  • Consultatie van een psychiater is niet mogelijk binnen een traject
  • De verwijsbrief moet voldoen aan de volgende criteria: zie vereisten verwijsbrief
  • Contra-indicaties zijn: persoonlijkheidsproblematiek, suïcidaliteit of crisisgevoeligheid, verslavingen, LVB, vraag om diagnostiek naar ad(h)d/autisme/IQ
  • Doelgroep: volwassenen vanaf 18 jaar
  • Klachtgebieden: zie Hulpvragen
  • Wachttijd tot intake: zie Werkwijze

Plan hier een telefonisch casusoverleg in, stuur een bericht of bel naar 085-1300 625.


Een cliënt kan ook zelf een gratis telefonisch kennismakingsgesprek inplannen. Op basis daarvan wordt gekeken of cliënt bij mij op de juiste plek is. Wanneer dit het geval is zal er een intakegesprek volgen in de praktijk. Als het onverhoopt niet passend is zal worden meegedacht waar cliënt wel terecht zou kunnen en wordt cliënt terugverwezen naar de huisarts. Wanneer behandeling wordt opgestart en cliënt hier toestemming voor geeft zal de huisarts worden geïnformeerd. Na afloop van het traject zal de huisarts opnieuw worden geïnformeerd over de bereikte doelen en eventuele adviezen. Tussentijds is het uiteraard ook altijd mogelijk om overleg te hebben.